Polaris Portaal

Wie treedt er in dienst? Wie uit dienst? Wat verdient iemand? Voor tal van ‘verzekerde’ arbeidsvoorwaarden zijn deze gegevens van belang. En voor je het weet, moet je deze iedere keer opnieuw aanleveren. Met het risico dat iets tussen de wal en het schip valt en met een grotere kans op fouten. Ons portaal Passepartout biedt eenvoud voor al deze arbeidsvoorwaarden.

We beheren dus niet alleen jullie regelingen, maar communiceren hier ook over. Met pensioenuitvoerders, verzekeraars maar vooral met jullie medewerkers. Op een vernieuwende manier houden we hun betrokken bij de regelingen binnen jullie bedrijf. Zo zijn ze goed geïnformeerd, weten ze wat er speelt, maar hechten ze ook waarde aan hetgeen er geregeld is. Het lukt ons dit op een heldere, simpele manier te communiceren. Dat kunnen we aan tafel, dat lukt ons ook in ons portaal.

Jullie als werkgever hebben er gemak van en het biedt de medewerkers veel. Maar ook wij plukken er de vruchten van. Het portaal leidt om die reden niet tot extra kosten. Dit valt onder ons reguliere tarief voor het beheren van jullie regelingen.

Overigens… in veel gevallen kan ons portaal aan jullie salarisadministratie gekoppeld worden. Eenvoud in het kwadraat op die manier.